icon-basket-fixedicon-bestel1802BISupport-stylingicon-download-fixed

Boehringer Ingelheim Animal Health

Boehringer Ingelheim is het grootste familiebedrijf ter wereld voor diergeneesmiddelen en heeft als doelstelling het ontwikkelen en op de markt brengen van nieuwe producten om de gezondheid en welzijn van dieren te verbeteren. Als familiebedrijf geloven wij in een lange termijn strategie en staan onze klanten en hun dieren centraal. Onze aandacht gaat uit naar vijf sectoren: rundveehouderij, varkenshouderij, pluimveehouderij, gezelschapsdieren en paarden. Op die manier kunnen wij optimaal inspelen op vragen en behoeften van dierenartsen, professionele veehouders en diereneigenaren en hen innovatieve, kwalitatieve producten en services bieden.

Om nog beter in staat te zijn de gezondheid van zowel mens en dier te verbeteren, investeren wij in langdurige relaties met dierenartsen, diereneigenaren en andere belanghebbenden. Het is voor ons belangrijk om samen met de gebruikers van onze producten te werken aan de ontwikkeling van kennis, kunde en rendement binnen de sectoren. Want gezondheid is meer dan het toedienen van producten die diergezondheid en dierwelzijn verder vergroten.

Wenst u meer informatie over Boehringer Ingelheim Animal Health breng dan een bezoekje aan onze website of stel uw vraag via het contactformulier.

De internetbrowser die u gebruikt is verouderd!

Voor een optimale werking van dit platform raden wij u aan uw internetbrowser te updaten. We ondersteunen de recente versies van Google Chrome, Safari, Opera en Microsoft Edge. Voor alle andere internetbrowsers kunnen we geen optimale werking van de website garanderen. Klik hier om uw browser te updaten

Boehringer Ingelheim ×